Унікальні пробіотичні штами спрямованої дії
Лабораторія PiLeJe - піонер в дослідженні пробіотиків у Франції, впродовж багатьох років вона проводить і публікує численні експериментальні дослідження пробіотичних штамів, стійкість до різних фізичних і хімічних умов, стабільність, резистентність в різних середовищах і їх вплив на здоров'я.
У 1990 році Лабораторія Pileje розробила і випустила на ринок одну з перших формул у Франції, що включає пробіотики - ЛІНІЮ ЛАКТІБІАН.
РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРЕВЕРШИЛИ УСІ ОЧІКУВАННЯ
Призначення лікарями прийому пробіотиків в якості харчової добавки, швидко довели свою ефективність в лікуванні розладів шлунково-кишкового тракту. Так само, було доведено, що прийом пробіотиків, позитивно впливає і на інші розлади, що виникають у деяких пацієнтів (депресія, порушення метаболізму, алергії і так далі).
Ці первинні клінічні дані показали: окрім збалансування кишкової мікрофлори, прийом пробіотиків виконує більш функціональну роль в організмі.
Компанія сфокусувалася на вивченні різних пробіотичних штамів. Був створений спеціальний відділ наукових фахівців, що вивчають пробіотики, їх характеристики і вплив на мікробіоту людини.
На підставі власних досліджень Pileje створив перший науковий журнал на тему мікробіоти, присвячений обміну новими знаннями з фахівцями охорони здоров'я і дослідниками. Журнал видається три рази на рік, усі статті пишуться науковим комітетом, до складу якого входять 11 французьких експертів з різних областей (гастроентерологи, кардіологи, педіатри, мікробіологи, неврологи, ендокринологи, фахівці з інфекційних захворювань і т. д.).
Після тривалих років наукових досліджень і розробок, при виробництві пробіотиків Лабораторія PiLeJe має ряд непорушних стандартів.
Усі штами, що використовуються в продуктах Лактібіан, відповідають наступним вимогам:

Ретельний відбір на основі критеріїв ефективності і стійкості

Безпека (усі штами зареєстровані у Французькій колекції мікроорганізмів. Натуральні і генетично не модифіковані мікробіологічні штами)

Стабільність (збереження належної кількості КУО при кімнатній температурі до закінчення терміну придатності)

Гастрорезистентність (здатність виживати в умовах травного тракту (pH, жовч, фермети)

Адгезія (протестовано на культурах ентероцитів)

Перевірена ефективність (клінічні випробування in vitro, in vivo)

Контроль культурального середовища і умов виробництва (гарантія збереження життєздатності штамів)

Контроль наповнювачів і інших компонентів формули (гарантія дії і стійкості пробіотичних штамів)
