ТМ Uriage і PiLeJe на конференції у Львові

ТМ Uriage і PiLeJe на конференції у Львові

26 листопада 2019 року у Львові в комплексі Park Art of Rest для лікарів-дерматологів відбулася всеукраїнська конференція з міжнародною участю.

Організатор конференції - компанія «СДМ-Фарма».

Захід зібрав понад 200 фахівців з різних регіонів України - Львова, Івано-Франківська, Луцька, Чернівців, Рівного, Хмельницького, Києва, Запоріжжя, Дніпра, Одеси, Черкас, Білої Церкви та Вінниці.

Спікери конференції:

Dr. Nara Nairi (Англія), лікар-нутріолог, доповідь «Мікробіота кишечника і її зв'язок з шкірними захворюваннями».

Dr. Marius-Anton Ionescu (Франція), лікар-дерматовенеролог, доктор медицини, госпіталь Сен-Луї (Париж), доповідь «Що нового в запальних дерматозах (за матеріалами 24-го Всесвітнього конгресу з дерматології 2019, Американської академії дерматології 2019, 28-го Конгресу Європейської академії дерматології та венерології) ».

В рамках конференції працювали інформаційні стенди ТМ Uriage і PiLeJe.

Учасники конференції мали можливість ознайомитися з асортиментом марок, протестувати продукцію, отримати будь-яку необхідну інформацію у представників компанії «СДМ-Фарма», а також взяти участь в розіграші призів.

Емоційно теплу і дружню атмосферу ми підкріпили джазовою музикою у виконанні талановитих саксофоністів, вишуканою кухнею і, звичайно, подарунками!